3D print diensten

3D diensten

Ook zijn er ondertussen tal van diensten ontwikkeld die 3D printen binnen het bereik van 'de gewone consument' hebben gebracht.
Vandaag kan je ook zonder 3D-printer je ideeën omzetten in tastbaar object.

Ook als je zelf een 3D-printer hebt, kan een commerciële 3D-printservice een meerwaarde betekenen, bijvoorbeeld wanneer je een ontwerp in staal, keramiek of een moeilijkere kunststofsoort uitgevoerd wil hebben.

 

Hieronder verschillende website (bedrijven) die 3D printing diensten aanbieden.

Shapeways
http://www.shapeways.com/

Shapeways bedient zowel hobbyisten als professionele gebruikers, en levert hoge kwaliteit in de meest uiteenlopnede materialen, variërend van roestvrijstaal, brons en keramiek tot aan sterlingzilver toe.

Ponoko
https://www.ponoko.com/

Ponoko biedt 3D printservices in verschillende materialen, van kunststof en keramiek tot roestvrijstaal.

Sculpteo
http://www.sculpteo.com/en/

Sculpteo helps people and businesses buy, sell and 3D print ideas as solid objects.

i.materialise
http://i.materialise.com/

i.materialise is an online 3D printing service for all people with an eye for design and a head full of ideas. Turn your ideas into 3D printed reality.
Create, share, and sell your designs with i.materialise.

Kraftwurx
http://www.kraftwurx.com/

Looking for 3D printing? Kraftwurx is your premier source for 3D printing services. We offer the worlds largest selection of 3D printing materials, nobody else comes close.

My Easy 3D
http://3dprint.myeasy3d.com/

Myeasy3D product portfolio bestaat uit een complete modulaire 3D infrastructuur voor 3D print services inclusief een ruime keuze in 3D print materialen.

VDM Kunststoftechnieken
http://www.vdm-kunststoftechniek.nl/

Wij gebruiken 3D printers met een hoge resolutie. De maatnauwkeurigheid is zeer hoog, toleranties van 0.05 mm zijn geen uitzondering. Wanddikten vanaf 0.25 mm.
VDM maakt gebruik van verschillende materialen, met de DLP techniek verwerken wij vrijwel alle materialen van Envisiontec, ook kunnen we de UV serie verwerken. Met de SLS techniek is er keuze uit PA 12, eventueel gevuld met glas, keramiek, of aluminium.

3D Worknet
http://www.3dworknet.com/

Ontwerp een model, upload de bestanden en ontvang uw product al binnen een paar dagen in plaats van na een aantal weken.

3Dimenz
http://www.3dimenz.com/

De printshop waar je ideeën werkelijkheid worden in 3D. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Van producten die je zelf hebt ontworpen of onze creaties die speciaal zijn aangepast voor jou. Wij produceren wat de verbeelding kan creëren.

3Dparts
http://www.3dparts.nl/

3Dparts is een 3D printservice gespecialiseerd in het printen van prototypes en maquettes met behulp van een 3D printer.

3D Printing
http://nl.3dprinting.nl/

3D printing biedt iedereen de mogelijkheid ideeën, concepten of ontwerpen eenvoudig te visualiseren, presenteren of te testen. Allerlei vormen of modellen zijn tot in detail in wit of volledig in kleur te printen. Zo kunt u uw ontwerpen op functionaliteit en/of design bekijken en beoordelen. Ook bieden we de mogelijkheid objecten te printen in kunststof of metaal.

3D Print Zeeland
http://www.3dprintzeeland.nl/

Onze diensten bestaan onder meer uit 3D printen in de materialen ABS en PLA,  modelleren van bestaande onderdelen en het maken van producten onder de naam 3DPZ.NL

3D SVP
http://www.3dsvp.com/

3DSVP wil iedereen zover krijgen om z’n eigen producten te produceren via 3DSVP.com. We  laten zien wat je kunt met 3D Printing (Additive Manufacturing). De mogelijkheden om echt je eigen ding te ontwerpen of om je eigen tekst en kleur te kiezen op een bestaand ontwerp. Voor jezelf (of een vriend), door jou zelf.

Dsign & More
http://www.dsignandmore.nl/

Wij zijn gespecialiseerd in het 3D printen van uw objecten! 3D modellen, prototypes, maquettes, alles is mogelijk!
We hebben verschillende technieken waarmee wij uw objecten kunnen printen. We zijn snel, nauwkeurig en betrouwbaar!

Hullo
http://www.hullo.nl/

hullo 3D Design Studio is een full media design studio waarbij de behoeftes van de klant voorop staan. Wij denken graag met u mee over uw concept en geven ook advies voor het realiseren van het eindproduct.

Bij ons kunt u o.a. terecht wanneer u een concept aan anderen wilt presenteren, maar niet de middelen heeft om dit zelf te visualiseren. Wij zullen discreet met uw concept omgaan en dit (voor zover mogelijk) naar uw wensen te vormen tot een visualisatie die duidelijk en doeltreffend is.

Tryn 3D
http://www.tryn.nl/

Tryn 3D Printing is een printstudio in Harlingen. Wij maken van uw ontwerp een tastbaar model. In een vroeg stadium kunt u uw ontwerp op vorm en functionaliteit te beoordelen. U bespaart hierdoor tijd en onnodige kosten.

Onderstaande websites brengen eigenaars van 3D printers en ontwerpers zonder 3D printer met elkaar in contact.

Make XYZ
http://www.makexyz.com/

Find makers in your neighborhood that are ready to help you make something.

3D Hubs
http://www.3dhubs.com/

Upload your 3D design. Choose a print location. Pick up your product. Join the community.

 

Onderstaande websites helpen je te zoeken naar de juiste 3D print dienst.

Print Chomp
https://www.printchomp.com/

Real time marketplace for print.
Order over 40 different products from over 1000 different printers.

 

Websites die professionele 3D printing diensten aanbieden.

Zoom RP
https://www.zoomrp.com/

We offer the fastest self-service printed parts available. Same day, next day and economy shipments are all available with no minimum order requirements*. Choose from PolyJet White, PolyJet HD Blue, PolyJet GreenFire, SLA White, SLS White, ABS White, ABS Black, ABS Red and ABS Blue.

Red Eye
http://www.redeyeondemand.com/

Solve your toughest challenges here.

3D Factory USA
http://www.3dfactoryusa.com/

We specialize in output, CAD design, training and consulting for fine detailed output. We have spent extensive hours in development of support and build styles specific to Jewelry, Accessories, Watch, Giftware, Tabletop and Advertising-Specialty Industries.

3D Print Factory Antwerpen
http://www.3dprintfactory.me/

We zijn een 3D Printbedrijf dat zich voornamelijk richt op het professionele marktsegment. Reclamebureau's, architecten en andere KMO’s kwamen al bij ons terecht voor hun 3D Prints.

Cad 2 Reality
http://www.cad2reality.nl/

Meer dan 20 jaar kennis van 3D-modelleren en visualisaties is de basis van een compleet expertisecentrum op 3D-gebied. De unieke bundeling van technische en commerciële kennis en passie voor alles wat met 3D te maken heeft, maakt cad2reality tot een betrouwbare partner die u graag wil begeleiden bij het realiseren van uw tastbare modellen. - See more at: http://www.cad2reality.nl/index.php/nl/wie-zijn-wij.html#sthash.7EsrDZ9N.dpuf

Tridimensio
http://www.tridimensio.nl/

Gespelcialiseerd in 3D Printen (Additive Manufacturing), met een focus op de insudstrie.